Contact

De onderwijshandleiding is een uitgave van het Circular Skills programma van de coöperatie Leren voor Morgen.
In dit programma brengen we de benodigde vaardigheden voor een circulaire economie in kaart en jagen we onderwijsvernieuwing aan om deze vaardigheden structureel te verankeren in het vmbo-, mbo- en hbo-onderwijs. De onderwijshandleiding is een levend document die we graag aanvullen met nieuwe, inspirerende verhalen.

In andere onderdelen van het Circular Skills programma worden instrumenten, leermaterialen en trainingen ontwikkeld voor docenten, leerlingen en schoolleiders en ‑bestuurders om in de praktijk aan de slag te gaan met de circulaire economie. Zo werken we bijvoorbeeld aan een routekaart voor onderwijsinstellingen om visie te ontwikkelen op leren voor een circulaire economie en deze visie praktisch handen en voeten te geven in beleid en dagelijkse praktijk.

Wil je een praktijkverhaal of ervaring met ons delen? Of ben je juist op zoek naar instrumenten of ondersteuning om zelf aan de slag te gaan? Neem dan gerust contact met ons op.

Coöperatie Leren voor Morgen vraagt u om persoonlijke informatie te delen die nodig is om uw vragen of opmerkingen via bovenstaand formulier te beantwoorden. Deze informatie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en niet gedeeld met derden. Meer informatie kunt u vinden in het privacy statement.